Voor iedereen die het wel eens moeilijk heeft om een gepast geschenk te vinden - je kent het gevoel waarschijnlijk - heeft het gemeentebestuur de Heistse geschenkcheque in het leven geroepen!

Verras je vrienden en kennissen, familie, collega’s, personeel of klanten met een mooi en stevig verpakte geschenkcheque, waarvan je het bedrag zelf kan samenstellen met cheques van 5, 10 en 20 euro.
De actie is van start gegaan op 1 september en er zijn al voor ongeveer 10.000 euro geschenkcheques verkocht. Deze kunnen voorlopig al gebruikt worden bij 118 Heistse handelaars.

De cheques worden verkocht op volgende adressen:
• Onthaal gemeentehuis (Kerkplein 17)
• Dienst Toerisme (Postweg 6)
• Cultuurcentrum Zwaneberg (Cultuurplein 1)

Met de geschenkcheques kan je aankopen doen bij alle deelnemende handelaars en marktkramers in Heist-op-den-Berg. Deze kan je herkennen aan een speciale raamsticker. Daarnaast kan je de lijst met deelnemende handelaars ook terugvinden op www.heist-op-den-berg.be. De cheque is 1 jaar geldig en kan niet ingewisseld worden tegen geld.

Meer info?
Wim Dom, ambtenaar Lokale Economie
Leopoldlei 40, 2220 Heist-op-den-Berg, tel. 015 23 74 08,
mail wd@heist-op-den-berg.be

Inschrijven als deelnemende handelaar:
Alle op het grondgebied van de gemeente Heist-op-den-Berg gevestigde kleinhandelaars alsook marktkramers kunnen zich nog steeds inschrijven via mail naar wd@heist-op-den-berg.bemet vermelding van naam, adres en omschrijving handelszaak, contactpersoon, ondernemingsnummer, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Je ontvangt een bevestiging. De deelname is gratis!